Hotel

RESTAURANT INFINITY

HOTEL Zwolle

HOTEL INFINITY

Hotel & Restaurant Infinity is gelegen aan de A28, net voorbij Zwolle. De in 1932 gebouwde watertoren werd in 1990 aangekocht en verbouwd tot Hotel & Restaurant De Koperen Hoogte. In augustus 2022 hebben wij het iconische pand overgenomen en zijn we gestart met de renovatie. Zo zijn de hotelkamers, het restaurant, de lobby en de parkeerplaatsen weer helemaal up-to-date!

Samen met ons trouwe team van medewerkers proberen we uw verblijf zo aangenaam en memorabel mogelijk te maken.

We hopen u snel te mogen verwelkomen.

Familie Yang

Check-in vanaf 15.00 uur

Check-out tot 11.00 uur

Late check-out tot maximaal 13.00 uur

Wij werken met een borg van €150,00 per kamer. Deze is te voldoen per pin of creditcard. De borg wordt na het uit checken teruggestort, mits de kamer in oorspronkelijke staat is achtergelaten. Wenst u meer informatie over de borg? Neem gerust contact op: 088-8866888

16 LUXE KAMERS &
1 ROYAL SUITE

Overnachten bij Hotel & Restaurant Infinity is net even anders! Uw fantastische ervaring begint al met een prachtig uitzicht vanuit de glazen buitenlift die u naar de juiste etage van uw kamer brengt. Eenmaal op uw kamer ervaart u fantastische luxe en comfort.

Het hotel beschikt over 16 luxe kamers en 1 royal suite met een ruim uitzicht. Al onze kamers zijn onder andere uitgerust met een ontspannen zitgedeelte en luxe kingsize boxsprings. Uiteraard beschikken de kamers over gratis WiFi. De royale badkamer is uitgerust met een ruim tweepersoons ligbad, een luxe douche en bijbehorende verzorgingsproducten. Ultieme ontspanning dus.
Verder zijn onze kamers ingericht met voldoende kastruimte, een 55-inch televisie, kluis, telefoon, koffie/theefaciliteiten en een koelkast voor uw gebruik. 

ONTBIJTEN

Om u in alle rust en comfort van uw ontbijt te laten genieten serveren wij het ontbijt standaard op de kamer. Het uitgebreide ontbijt kunt u zelf samenstellen en nuttigen in alle comfort van uw hotelkamer.

Ontbijten is alleen mogelijk in combinatie met een overnachting. Het ontbijt wordt tussen 8.30 en 10.00 gebracht in het door u aangegeven tijdvak.

VRAGEN
STUUR ONS EEN
BERICHT

ETEN IS EEN NOODZAAK, MAAR VERSTANDIG
ETEN IS EEN KUNST